януари, 2020

27 ян.( ян. 27)18:3029( ян. 29)21:30Събитието е приключилоСофийски срещи по сакрална архитектура на тялото с Елена Кожевникова 27-29 януари 2020г.

Детайли за събитието

Скъпи дами,

 

Започваме 2020 година  с едно красиво събитие – тридневен семинар с Елена Кожевникова –  ученичка на Натали Дроен повече от 25 години, от Санкт Петербург. Тя пътува в разллични страни и градове  и споделя своя опит, своите лични открития на всички дами, които биха искали да променят подхода към тялото си и към  неговото оздравяване, подмладяване!

Прави го искрено, отдавайки  се изцяло на Темата!

 

Семинарът ще се проведе на 27, 28, 29 януари 2020 г. /понеделник, вторник и сряда/

от 18:30 до 21:30 ч.

в Есенс Център (голямата зала), ул. „6-ти септември” 37.

 

Ето какво казва самата Натали Дроен  за Елена в книгата „Нейната история -любов“:

„ЕЛЕНА КОЖЕВНИКОВА е истински сюнгер, който попива и не се притеснява да попита и да си признае: „Трябва ми време да осъзная всичко”.

Също голяма умница, защото тутакси и без лъжа започна да се „доближава до себе си”, да очиства вътрешния си храм, да демонстрира ярко как да се поставят огънатите крака вертикално, да не забравя и да облекчава сама себе си.

Тя предпочете да тръгне по строгия път, за да се изгражда по нов начин – чрез висшето дихание. Много работи върху себе си и се учи постепенно как да преобразява осъзнатото съдържание на костите.

В това учение за чувствеността се съдържа особено раждане: да се създава вертикалът на костите от пъпа по гръбнака нагоре, изправяйки става по става, и да се постига преображение. Тя не се смущава от нищо, а се държи, сякаш усеща истината, и е права – ако това, което искаш да покажеш, е вярно и правилно, ще можеш сама да го демонстрираш.

Подхожда към Словото с такова знание, което вече е осмислила в себе си, и е показала с личния си пример как можеш да преродиш костите си. Тя се учи, както казвам аз, да промива себе си до голо, до истинската си дълбина, и е време вече и на нея да започне свои семинари, но не бива да забравя да се учи от корените, да помни пророчеството на апостол Павел: „Не забравяйте, че тялото ви е храм Божи”.

Тя е заредена вътрешно от извора на очистената кръв, от кипящото състояние, нито един ден не е безразлична и този дух я преражда.

 

Цената на семинара е 240 лв.,

За два дни – 190 лв.,

За един ден – 100 лв.

 

Сумата е без ДДС и може я да заплатите по банков път или в брой по време на семинара.

IBAN: BG29STSA93000021744640

BIC: STSABGSF

Банка ДСК ЕАД

„Жануа’98“ ЕООД – гр. София

Всички такси са за сметка на наредителя!

 

Можете да се регистрирате за участие на 02/987 87 30, 0897 98 19 55, mail: ivanova.jana@gmail.com или в категория „Семинари“ на сайта ни http://nathaliedroin.bg/

 

Очакваме ви с любов!

Време

27 (понеделник) 18:30 - 29 (сряда) 21:30

Регистрация

Регистрацията е затворена към момента

Отмяна на регистрациятаОтмени регистрацията

X
X