НЕЙНАТА ИСТОРИЯ — ЛЮБОВ. ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ ЗА НАТАЛИ ДРОЕН

Предлагаме на вашето внимание документален филм за тази удивителна французойка от руски произход.

Заснемането на филма се провежда в къщата на Натали във Франция от 2007 до 2008 година. Премиерата на филма се състоя през февруари 2015 г. в Санкт Петербург на вечер в памет на Натали Дроен. Във филма са използвани редки архивни снимки и видеоклипове от личния архив на Натали Дроен и създателите на филма.

Във филма ще чуете интервю с Натали и съпругът й Жилбер, ще видите фрагменти от занятия на Натали Дроен, които е провеждала във Франция, Русия, Украйна и Беларус, и ще се запознаете с ученички на Натали Дроен, водещи Сакрална архитектура на тялото в наше време в различни градове и държави.

«Ето, ти си пред мен – образ Божи, Женски. Ти си онази, която трябва да дава живот. Това е съдбата, която ти е отредена. Тук, в този храм, ти трябва да си щастлива, щастлива, защото тук царства образът Божи» — Натали Дроен (1924-2013 г.), създателка на уникалния подход към тялото «Сакрална архитектура на тялото» или «метафизиология», който помага за физическото преобразяване чрез духовно развитие. Това е оздравителна практика, позволяваща да се съчетаят духовното и физическото, благодарение на особено, осъзнато дихание и дълбоко вътрешно движение.

Можете да си поръчате книгите за Натали Дроен в електронен или печатен формат за

България : ИК Жануа-98
Русия тук: nathaliedroin.com/shop