Нашите събития

Заявете своето участие

 

 

 

Запишете се за нашия бюлетин

Семинар с Галина Яковлева във Варна

Варна, 2-4 август 2019 г.

 

Скъпи дами,

Ще имаме нова възможност да бъдем заедно с една от най-приближените ученички на Натали Дроен - след Наталия Сергиенко, Елена Кожевникова, Дария-Чистая Ларина, сега на морето с Галина Яковлева.

 

Семинарът по сакрална архитектура на женското тяло ще се проведе за първи път във Варна, от 2-ри до 4-ти август т.г.

За Галина Яковлева занятията по сакрална архитектура не са уроци, а срещи между хора, близки по дух, за които е интересно да си спомнят историята на човека, откъде идва, кой е той, защо има такова тяло и на кого да благодари за това! Занятията са полезни за тялото, удивителни за ума и приятни за душата!


"Женствеността не е нежност, не е сантименталност, не е вежливост, както си мислят мнозина. Тя е пълно себеотдаване. Женствеността е изпълнена с Любов, Откровение на Любовта вътре в нас. И ако жената не бъде пропита от тайната любов, едва ли ще бъде истински щастлива."- Натали Дроен


Занятията ще се провеждат сутрин от 10.00 до 12.30 и след обяд от 14.30 до 17 ч.


Цена на семинара 250 лв. при ранно записване - до 20 юли 2019 г. и 300 лв. след тази дата.


За повече информация, както и за записване можете да изпратите съобщение или да се обадите на тел. +359 878 974 201.

Очакваме ви с любов!

Срещи с Елена Кожевникова

София, 10-12 юни 2019 г.

Скъпи дами,

Ще имаме възможността скоро да бъдем отново заедно с Елена Кожевникова - близката ученичка на Натали Дроен - създателката на Философията Сакрална Архитектура на Тялото.

Семинарът ще се проведе на 10, 11 и 12 юни от 18:00 до 22:00 ч. в Есенс Център (голямата зала), ул. „6-ти септември” 37.

Цената на семинара е 240 лв. ,
За два дни - 190 лв.,
За един ден - 100 лв.
Сумата е без ДДС и може да я заплатите по банков път или в брой по време на семинара.

Можете да се регистрирате за участие на 02/987 87 300897 98 19 55

mail:     Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Или тук events.nathaliedroin.bg

 
Очакваме ви с любов!

Базово ниво по САТ

8 юни 2019 г. от 13:00 до 15:30 ч.
Плувен Комплекс "Спартак", бул. „Арсеналски” 4, Зала 1

 

Скъпи дами, 

На 8 юни (събота) от 13 часа ще се срещнем с ново усещане и стремление на юбилейното 50-то Базово ниво по САТ.

Това ще е среща за всички жени, които биха искали да се докоснат до основите на Сакралната архитектура на тялото-храм, за всички, които желаят да опитат нещо ново, дълбоко, близко до душата ни! А и за всички, които биха искали още веднъж да преминат по базовите моменти за построяването на тялото храм.

В рамките на два часа и половина ще се постараем да почувствате дори и малка промяна както в тялото, така и в състоянието си. След тази среща ще можете да се включите в нашите регулярни срещи през седмицата в залата на ПК Спартак.

А това Базово ниво е много по-специално, защото първо е наш юбилей, а и ще бъде своеобразен "пропуск" да се включите в "Срещи с Елена Кожевникова в София" - семинара от 10 до 12 юни, с една от първите най-приближени ученички на Натали Дроен.


Ние се срещаме 5 пъти седмично в залата ни в ПК Спартак в София. Занятията след това могат да Ви помогнат постепенно, без скоростта да е фокус и при постоянство:


- ефективно да коригирате осанката си; 
- да нормализирате теглото и кръвното; 
- да заобичате и разберете своето тяло; 
- да изведете организма си на ниво саморегулация; 
- да освободите пренапрегнатите от стреса мускули; 
- да изчистите тялото си чрез дълбоко дишане и движение; 
- да премахнете умората и да повишите работоспособността си; 
- да изправите изкривените крака, да коригирате плоскостъпието, ако такава ви е задачата; 
- да укрепите гръбначния си стълб, като физически и духовен скелет; 
- да си върнете подвижността на ставите и мекотата на връзките; 
- да направите тялото си по-гъвкаво, по-стройно, походката по-лека; 
- женственост е като кодова дума за нас, ще я преоткриете, ако вече сте я пренебрегнали;
- ще усетите лекотата на тялото си и това ще ви кара да се срещнем отново, защото заедно можем повече.

 

Облекло - спортно, плътно по тялото, занимаваме се боси или по чорапи.

 

Водещ: Жана Иванова.


Цената е 20 лв.

 

Запишете се на 02/987 87 300897 98 19 55

mail:    Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Или тук events.nathaliedroin.bg

 
Посетете фейсбук страницата ни: Сакрална архитектура на тялото-Натали Дроен
Проследете групата ни със същото название.


Очакваме ви с любов!

Великденски срещи по САТ с Наталия Сергеенко в Пловдив

 10-12 Май 2019г., гр. Пловдив

 

Семинарът е от цикъла "Великденски срещи със сакралната архитектура на тялото", който започнахме преди 6 години в Пловдив. Темата на срещата ни тази година е "От архитектура към сакралност - от общите закони в построяването на женското тяло към съкровеното разкриване на божествената му порода"

Гостува ни Наталия Сергеенко, близка ученичка на Натали Дроен и водещ преподавател в школата по сакрална архитектура на тялото в Санкт Петербург. Повече за Наталия вижте тук: www.nataliedroinspb.ru

Семинарът включва тридневен модул за водещи групови занятия по САТ /без възможност за единични посещения/ и еднодневно занятие за занимаващи се на 12.05.2019г. Препоръчваме за настаняване хотел " Лайпциг", който се намира в близост до залата за занятия. Хотела може да разгледате тук: www.leipzig.bg и да резервирате стая на рецепция.

Представяне на САТ от Светослава Хаджиева на 10 - тия юбилеен фестивал "Здравей Здраве" - в Пловдив

В събота, 20 април, от 16.30 до 17.15 ч. в зала Йога в Дома на науката и техниката в Пловдив Светослава Хаджиева ще представи Сакралната архитектура на тялото в рамките на Фестивала “Здравей Здраве”.

Светослава Хаджиева е завършила СУ „ Св. Климент Охридски”, специалност „Право”.  Работи като адвокат, синдик и управител на Адвокатско дружество. Занимава се със Сакрална архитектура на тялото от 2011г., като е преминала през повече от 50  обучения във Франция, Русия, Украйна и България, провеждани от Наталия Сергеенко, Галина Яковлева, Елена Кожевникова, Александра Чесанова, Дария Ларина, Ирина Тихомирова, Наталия Буценко  и Нели Димитращук – най-близките и дълго обучавани от Натали Дроен, нейни ученички.  От  шест  години е организатор на традиционни Великденски семинари по Сакрална архитектура на тялото в Пловдив с водещи преподаватели от школата по САТ в Санкт Петербург.

Човекът трябва да чувства, че не е в тежест на земята и доставя радост на другите като върви по нея. Така сме замислени от нашия Създател, който е вложил във всеки от нас Своя образ при сътворението ни. Опитът на Натали Дроен, който тя нарича сакралната архитектура на тялото, ни учи как да разкрием Божествената образност във всеки от нас и как да преобразим себе си, търсейки с ново съзнание, с нов усет правилността в своето тяло – този храм на духа и плътта. Съществува физиологически правилна постановка на нашето тяло, която му позволява, както и на всички органи в него, да изпълнява своето предназначение и затова всичко в тялото трябва да се намира на отреденото му от Природата място, за да диша свободно и естествено. Занятията по САТ позволяват да се намери тази природна правилност и благодарение на това да се изправят много деформации на мускулите, костите и ставите, помагайки ни да се избавим от вътрешния дискомфорт. Целта на занятията по Сакрална архитектура на тялото е да се възстанови природната гъвкавост на ставите и чувствителността на цялото тяло, да се придаде нов тонус на всички мускули в тялото и се предотврати тяхната отпуснатост и преждевремено стареене, да се укрепи целият скелет, като чрез дишането се нормализират обменните процеси,  да се открие заложения във всеки от нас Божествен потенциал и да усетим в по- голяма степен отколкото преди, радостта от живота, чувствайки себе си творец в голямото и малкото.

 

Град: Пловдив

Телефон за контакт: 0894 40 90 40

 Линк към събитието: zdraveizdrave.org/wp/светослава-хаджиева-здравей-здраве-2019