Нашите събития

Заявете своето участие

 

 

 

Запишете се за нашия бюлетин

Безплатно Базово ниво по САТ в Пловдив

2 февруари 2019 г. от 09:30 ч.
Комплекс С.И.²Л.А , Ул. Тракия 50

 

Скъпи дами,

Имаме щастието да ви поканим на Безплатно Базово ниво по САТ на 2 февруари т.г. в Пловдив от 9:30 часа.

Сакралната архитектура на тялото е направление в движението, създадено и разработено от Натали Дроен, французойка от руски произход, което почива на разбирането за тялото като храм на душата. През целия си живот Натали се занимава с движението, започвайки от класическия балет.

Във физически план целта на занятията по Сакрална архитектура на тялото е да се възстанови природната гъвкавост на ставите и чувствителността на цялото тяло, да се придаде нов тонус на всички мускули в тялото и да се предотврати тяхната отпуснатост и преждевременно стареене, да се укрепи целия скелет, като чрез дишането се нормализират обменните процеси в костите, да се открие заложения във всеки от нас Божествен потенциал и да усетим в по-голяма степен отколкото преди, радостта от живота, чувствайки себе си творец в голямото и малкото.

За водещата: Светослава Хаджиева е завършила СУ „Св. Климент Охридски”, специалност „Право”. Работи като адвокат, синдик и управител на Адвокатско дружество. Занимава се със Сакрална архитектура на тялото от 2011 г., като е преминала през над 50 обучения във Франция, Русия, Украйна и България, провеждани от Наталия Сергеенко, Галина Яковлева, Елена Кожевникова, Александра Чесанова, Дария Ларина, Ирина Тихомирова, Наталия Буценко и Нели Димитращук – най-близките и най-дълго обучавани от Натали Дроен, нейни ученички. От пет години е организатор на традиционни Великденски семинари по Сакрална архитектура на тялото в Пловдив с водещи преподаватели от школата по САТ в Санкт Петербург.

Безплатно Базово ниво по САТ