Нашите събития

Заявете своето участие

 

 

 

Запишете се за нашия бюлетин

Сакрална архитектура на тялото във Велико Търново

21 април 2019 г., гр. Велико Търново

 

"Каква е здачата на жената? Да повдигне първо себе си, а после мъжа. Добрата и красива жена представя идеал за мъжа. Тя внася подтик към възвишеното, заставя го да мисли, а същевременно внася мир и спокойствие в душата му."
Учителят, 1942Скъпи дами от Велико Търново,

За втори път ще имаме щастието да се срещнем и да преживеем заедно няколко часа в неделния ден – 21 април, от 14:00 ч. до 17:00 ч. в Йога клуб "Здраве, Здравей” (ул. „Поп Харитон” 4Б").

„Ще се радвам да надградим усещанията си от миналата среща и да споделим как се чувстват телата ни, които "не знаете ли че са храм Божи и Дух Божи живее в тях" - ап. Павел.

Така ще продължим започнатото и ще надграждаме в навечерието на Великден. Нашата среща в неделя не е случайна, тя ще се състои в дните, наситени с усещанията за освобождаване от тежестите ни и от заблудите ни, в посоката на саможертвата, която винаги води до възкресението на най-красивата ни страна.
Търново носи енергията, духа исторически на възраждането на българското, на традициите, на извечното по нашите земи.
Ще можем да се построим на подходящото място, на земята, с чиято памет е закърмена всяка от нас и в най-подходящото време - времето, когато всички чувстваме и сякаш мислено изминаваме пътя на Спасителя преди 2000 години: през дома на Лазар - неговото съживяване от мъртвите, към "Осанна", с която Той е посрещнат в Йерусалим!
Ще ви очаквам трепетно, мили момичета на красивата ни столица!”

Жана Иванова.

 


В рамките на тези три часа промяната ще бъде реална, не само във физически план, преди всичко в състоянието ни, в отношението ни към самите себе си - жените с главно Ж, жените-майки, дъщери, сестри, приятелки, колежки, ръководители, сподвижнички ...


Постете сайта ни за повече информация за Натали Дроен, чийто опит споделяме с вас, за Сакралната архитектура на тялото храм в България от 2011 година, за срещите ни по градовете и за стремежа ни за чистотата на Темата.
www.nathaliedroin.bg


Облекло - спортно, плътно по тялото, занимаваме се боси или по чорапи.


Водещ: Жана Иванова.

Цената е 20 лв.

Участието е само с предварително записване!
Запишете се на телефон: 0887303060 Йорданка Венкова

Очакваме ви с любов!

Безплатно Базово ниво по САТ