Нашите събития

Заявете своето участие

 

 

 

Запишете се за нашия бюлетин

Семинар по Сакрална Архитектура на Тялото с Дария Чистая-Ларина «БЛАГАТА ВЕСТ»

25 - 26 март

ПРОГРАМАТА:
събота и неделя
първо занятие - 10:00 -12:30
обяд 12:30-13:30
следобедно занятие 13:30-17:00

Цена на събитието - 190 лв. без ДДС
*за единично посещение в събота - 100 лв. без ДДС

За повече информация и записване:
0897 981 955

 

,,ВСИЧКО е изпълнено с дълбок смисъл и има своето предназначение. Когато изминеш определен път, имаш възможност да погледнеш назад и да видиш закономерност в събитията, които някога са ти се стрували „щастлива случайност”, а впоследствие осъзнаваш, че са конкретни и важни случки от съдбата ти.

През 2008 година, на Светлия празник Благовещение, аз, тогава старши преподавател в Института по самовъзстановяване на човека, преподавател по системата на Норбеков, връщаща се от поредно работно пътуване до България, пристигнах с нощния влак в Минск за среща с Натали Дроен. Семинарът в Минск беше вече приключил, участниците си бяха заминали, а Натали очакваше среща с Висшия йерарх на Православната църква на Беларус, Митрополита на Минск и Слуцк Филарет – среща, на която беше поканена.

На този празник на мен ми беше подарен един цял ден близко общуване с Натали, първа лична среща, въпреки че към този момент вече се занимавах със Сакрална архитектура на тялото. Именно тогава разказах на Натали за нашата работа в България, за страната, за хората, които живеят в нея, за нашите организатори и курсисти, поднесох й подарък икона на Йоан Рилски, донесена от Рилския манастир. Тя внимателно ме слуша, след което каза, че „В България, тя ще дойде” и освен това „заедно със съпруга си” и още: „… ти ми събери български жени, не такива, които ги интересува само външната красота, как да си поставят пъпа и пубиса на мястото, а такива, които ще търсят как от тялото да Сътворят Плът”. В този ден ми бяха дадени ясни указания, които следвах и станах нейна ученичка, въпреки че тогава в онзи момент тя не приемаше нови ученички, тъй като се стараеше да не губи силите си, а да ги отдава на тези, с които работеше вече отдавна.

На 25-26 март 2017 година, на Светлия празник Благовещение, на земята Българска, ще се състои нашият пореден практически семинар – трансформация (изменение), който аз се осмелих да нарека в съзвучие „БЛАГА ВЕСТ”. Този семинар по САТ ще бъде посветен на това Светло Събитие, Великия Празник, символизиращ силата на чистотата и любовта, вселяващи надежда и радост в сърцата на всички хора. Дълбокия смисъл на Благовещение се състои в това, че Света е бил спасен благодарение на обединението на силата на Твореца и човешката воля. Идването на света на Спасителя е станало възможно благодарение на съгласието на Девата, нейния избор ДА ПРИЕМЕ СВОЕТО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ.

За участие в семинара са поканени жени, които вече практикуват САТ. Задължително условие е да е преминато базово ниво.
До скорошни срещи! ''

Ваша Дария Чистая - Ларина

Семинар по Сакрална Архитектура на Тялото с Дария Чистая-Ларина - БЛАГАТА ВЕСТ